Veelvoorkomende vragen beantwoord

Frequently asked Questions

Betaling

Bij DroomWijnen bieden we verschillende betaalmogelijkheden aan om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken:

  • iDEAL: veilig en snel betalen via je eigen bank
  • Creditcard: betalen met je Mastercard of Visa creditcard
  • Bancontact: betaalmethode voor onze Belgische klanten
  • Vooruitbetaling per bankoverschrijving: je ontvangt een factuur per e-mail en na ontvangst van de betaling wordt je bestelling verzonden.
  • Betaling op factuur: Als zakelijke klant kunt met een betalingstermijn van 14 dagen op factuur betalen.

Ja, het is veilig om te betalen op onze website. Wij nemen de veiligheid van onze klanten zeer serieus en gebruiken beveiligde betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en creditcardbetalingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien is onze website beveiligd met een SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat alle transacties en gegevens veilig worden verzonden. U kunt dus met een gerust hart bij ons winkelen en betalen.

Verzending

Bestelling met een waarde boven de €100 worden gratis verstuurd. Onder de €100 hanteren wij een verzendtarief van €11,95 per bestelling.

Wij streven uw bestelling binnen twee werkdagen te verzenden.

U ontvangt na verzending een  track and trace link waarmee u de zending kunt volgen.

Retourbeleid

Bij ons heb je het recht om jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je om ons een e-mail te sturen met jouw naam, ordernummer en de reden van retourneren.

Na ontvangst van jouw retourzending zullen wij deze controleren en verwerken. Indien de producten in goede staat zijn ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee de bestelling is betaald. Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij het product bij ontvangst beschadigd is.

Na ontvangst van uw retourmelding sturen wij u verdere instructies.

Indien de producten in goede staat zijn ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee de bestelling is betaald. Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij het product bij ontvangst beschadigd is.

Klantenservice

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt ons een e-mail sturen op info@grapewine.nl of het contactformulier op onze website invullen. Daarnaast kun je ons op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 telefonisch bereiken op +316 48 17 08 11. Onze klantenservice medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele problemen of klachten.

Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden kun je altijd een e-mail sturen naar onze klantenservice en we zullen zo snel mogelijk reageren. We streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op

Leuk dat je contact met ons op wilt nemen! Bij DroomWijnen streven we naar uitstekende service en we zijn dan ook altijd bereid om vragen te beantwoorden, suggesties te ontvangen of feedback te krijgen.

Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

E-mail
info@droom-wijnen.nl

Telefoon
+31 648170811

Adres

Droom Wijnen B.V.
Dijckerhoek 20,
2692 GZ s’-Gravenzande

Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Droom-Wijnen
KvK: 90004140
BTW-nummer: NL865180155B01
IBAN: NL05RABO0344994821

Als je ons wilt bezoeken op ons adres, maak dan van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat er iemand beschikbaar is om je te helpen.

We kijken uit naar je bericht en zullen ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen.

Gratis levering

Op orders vanaf 120 flessen

Makkelijk retourbeleid

30 dagen retourbeleid

Wereldse wijnen

Gekozen bij de beste wijnboeren

100% Veilige betaling

Op factuur / iDEAL / PayPal